Nilfisk Pressure Washers c110 Test & Review after 48 times of usage!

it’s still works GREAT!

sorry for wrong spelling of the watt motor 😉

EBAY
Nilfisk C110 : https://goo.gl/aTJ6fu
Autobrite Foam Lance : https://goo.gl/VmLe0s
—————————————————————————————-
AMAZON U.S
Nilfisk C110 : http://amzn.to/2cRD1HH
other Foam Lance : http://amzn.to/2c6e5L6
—————————————————————————————-
AMAZON U.K
Nilfisk C110 : http://amzn.to/2cthFwc
Autobrite/other foam Lance : http://amzn.to/2ctjeKG
—————————————————————————————-

Snow Foam Tutorial
https://www.youtube.com/playlist?list=PL0hmdwdvItIOP0JQZr0oLHwY-JtVfdcrc

Snow Foam Shampoo Test Video
https://www.youtube.com/playlist?list=PL0hmdwdvItIMpY1E_1574-m4msKlcRB3H

Car Shampoo in snow foam lance test
https://www.youtube.com/playlist?list=PL0hmdwdvItIMNJtwT8dHGRys_NSMjIPFp

Auto Detailing Product Review
https://www.youtube.com/playlist?list=PL0hmdwdvItINwDvIxPWpgYnAxj1qMSW-Q

Comments

arosuzi says:

ive had nilfisk C-PG 130.2 for 2 years and its been a good washer. No problems and works well with PA Foam Lance.

Ricky Perdana says:

Bang itu berapa watt ?Berapa va listrik di rumah bang ?

chandra bong says:

Om mau tny lagi…setelah selesai menggunakan foam lance, harus di bilas foam lance nya?thx

geo752 says:

Does a decent job I can never get the foam thick enough though but well worth the money

p ch says:

nice video

Oliver Godsk says:

Thanks, i was fucking clueless lmao

bangir soto says:

mas ,kalau untuk bersihkan atau cuci AC, bisa gak yah.?,, itu patio cleanernya gak dapet yah? , mohon jawabanya mas

Randy Manik says:

Om, selang tambahannya beli dimana? Harganya brp ya?

thomasgt4e11 corolla.celica says:

You really need to deter your car lad ‘,,,,,,,'”….

teknofil007 says:

Hei from Norway! You moust get a stronger machine)) I use Nilfisk E150 and Its very good machine fore good Money. Deliver mutch water to. Nilfisk have fantastic machine and very old Company from Denmark. I begin With Karcher K2 but the hoose was terrible. Kranzle and Nilfisk is the best macine In my opinion. I like Your video!

nitrodamuz says:

i thought i need to mix shampoo and water into that bottle. now i know i just need to fill it full with shampoo. thanks.

katerinifloudas says:

I just got the 110.4 and used the foam gun today for the first time.Now that i saw your video i definitely have to buy an aftearket foam lance beacuse it does not produce thick foam.I used valet pro neutral ph foam.It was good for first time but i want thicker foam. thumbs up

haho • _ says:

gan caranya ngelepas filter nya gimana? sama harganya tambangan selangnya berapa?

mokujin says:

ang ada rekomendasi merk selain ini?
rencana buat keperluan sendiri…
mungkin seminggu buat cuci 3-4 mobil ( ga selalu)

trus s.part gimana?
kalo uat bersihin dalem roda (wheel arc) sudah kuat ya kayanya dari video
kalo buat bersih2 lainnya gimana? (kerak lantai, dll) apakah cukup kuat ?

liat situ pake lance foam jadi pengen

trims

Izzul says:

bro cara nyopot ujung di semprotan selangnya gmn ya??

ingau taj says:

Mas bisa terangkan gak gimana memilih water pressure yg sesuai utk kegunaan mencuci mobil.. Brand apa yg bagus antara Bosch dan Karcher??

RenaldoKarel94 says:

bro, kalau pake nilfisk yg c100.3 tetap bagus g si? budgetnya mau dialokasikan buat beli foam lance soalnya 😀

eric99 says:

very good review. I intend to purchase one pressure washer only for home usage any more value recommendation ?
and also for the shampoo. my car colour is white pearl and had been coating. very nice channel.keep it up guys. thanks

RCFreak1231 says:

mau nanya gan, agan beli selang extensionnya dimana ? ama kisaran nya berapa klo kayak yg punya agan…

Lecups 95 says:

halo sob, itu nilfisk langsung disambungin ke air dari keran? kalo air nya berpasir bahaya gak? atau ada jual filter nya. sama saya sudah beli nilfisk ini 110, tp salah beli foam lance nya yg mjjc tapi connector nya untuk karcher k series, ada jual connector nya doa k gak ya di acehardware?

Izzul says:

bro, cara nyopot ujung di semprotan selang nya gmana ya?? kok gabisa bisa nih

Mohammad Sharfadrul says:

bagus

Eka Habibie says:

Belinya dimedan daerah mana ya bang

Muhamad Firo AlHadi says:

daya 2200watt sama 2 ac 1/2pk kuat gak sama sanyo 75 watt??

Артур Горький says:

I was going to buy karcher k2 compact home, but after your video bought the Nilfisk, but the 120.6 model. I heard the pump on karcher breaks very often and costs half price of the unti itself.

Luc Peeters says:

Be careful with that filter. Mine got stuck after 3 years and I damaged it trying to take it out. 1 month later the Nilfisk was broken. I already have another one (5 year warranty here) but I am thinking of putting a filter somewhere just before the intake which you can easily wash and take out.

Raja Ebook says:

waduh jepret deh listrik rmh ane cuma 1300 hhe

Owen Pickering says:

Do you think the C105.6-7 will make good foam with the autobrite lance or not?

Akash Singh says:

So the hose never bursted? Or popped? Because I used one similar to that one and the hose popped the first time I used it

Alfie Renadhy says:

misspelled fourteen thousand, i should be saying fourteen hundred :))

zakyum says:

do you own shoes, you never have any on?

OokTiaopi says:

Bro ini sama Karcher K2 bagus mana???

SCWH says:

Kalau mau beli dimana ya gan? Rekomen merk apa lagi selain ini bang? Bosch bagus ga ya? Thank u. Cmn buat dipake di rumah aja.

Daniel Ng says:

gan itu extension hose utk tipe c 110 sama semua yah mau yg c 110.3 atau 110.4. Dan perlu beli konektornya nga ? Apa lsg bisa plug aja dengan extension hosenya. Makasih

Doly Sinaga says:

selang dari keran air ke nilfisk apa harus pakai konektor khusus atau tinggal colok aja? trus diameter selangnya yg ukuran berapa ya?

chandra bong says:

Om mohon info nya..lagi bingung mau ambil nilfisk c110.3 atau karcher k2.360…..thx

Prahasta Nugraha says:

gan ini daya maksimalnya kan 1400watt ya, kalo pake d listrik rumah yg cm 1300watt kuat nggak ya? cari keterangan ttf daya rata2 dalam bekerja blm nemu

Iwan Suta says:

tolong jenis mesin untuk larutan yg agak kental, atau yg ini bisakah juga ga ya.

munadzir rahman says:

mas mau nanya, bisa ga si nozzlenya langsung dipasang ke spray gun tanpa pakai lancenya?

Ignas Christ says:

beli dmn bro? hrg kena brp?

Sea Winds says:

good wee washer i use it for the car and cleaning my street works fine . good video

MAUZINHA85 says:

bro , kalo pake nilfisk C110 , kira2 yg cocok beli Snow Foam Lance yang merk apa yang recommend?

Rick Doang says:

listrik rumah 1300 watt rekomended pake apa om?

 Write a comment

*

Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!